Help de evenementenbranche en steun zo jouw favoriete event!

Wat een bizarre tijden. Binnen blijven en afstand houden terwijl we juist zo graag met z’n allen naar een feestje willen! Echter staat onze gezondheid voorop.

De evenementenbranche wordt zeer zwaar getroffen. Alle evenementen met een vergunning tot tenminste 1 september niet zijn toegestaan. De gevolgen voor organisaties, promotors, artiesten en personeel, maar ook voor de mensen achter de schermen, zijn niet te overzien. Sommige events zullen worden uitgesteld, anderen komen er minder goed vanaf.

Dit heeft ook gevolgen voor jou. We snappen dat er nu terughoudendheid heerst. Gaat het event volgend jaar wel door? Wanneer is dan de eerste editie dat we weer kunnen feesten? Moet ik nog wel een kaartje kopen? JA. Juist in deze tijd hebben de organisaties de fans harder nodig dan ooit tevoren.

Met die gedachte willen we de evenementenbranche steunen. Samen met onze partners Tibbaa, Enter XL en Adyen, hebben we de Stay Safe voucher in het leven geroepen.

Steun direct je event!

Stay Safe voucher

Met deze voucher koop je nu een toegangsbewijs voor de eerst mogelijke editie van jouw favoriete evenement. Zo ben jij verzekerd van een plekje zodra jouw favoriete feestje weer plaatsvindt! Hiermee steun je deze organisatie in deze moeilijke tijd en kan je jouw steentje bijdragen om het evenement zo snel mogelijk door te laten gaan! Wees gerust, jij bepaalt wat er met jouw geld gebeurt en wanneer dit eventueel aan de organisator wordt overgemaakt.

Deze actie loopt zolang de coronavirus maatregelen omtrent events van kracht zijn. Zodra het event een vaste datum heeft wordt jij als koper hier persoonlijk van op de hoogte gesteld!

Hoe kan ik helpen?

Check de eerst mogelijke editie van jouw favoriete event en koop een voucher. De voucher blijft te allen tijde geldig. Helaas is het door het coronavirus moeilijk te zeggen wanneer de eerstvolgende editie van het event zal plaatsvinden.

Kan de organisatie geen opvolgende editie meer organiseren, dan heb je twee keuzes;

(1) Ik doneer mijn voucher aan de organisatie om het verlies te beperken via voucherdonatie. Hoe lief!

(2) Ik wil toch mijn geld terug via voucherrefund. Dit begrijpen wij ook heel goed.

P.S. Wist je dat onze partners geen payment fee of ticket fee berekenen. Dit allemaal om de branche te helpen! De aankomende periode zal een moeilijke tijd worden voor iedereen, maar door elkaar te steunen komen we er sterker uit. Wees veilig, houd afstand en zorg voor elkaar. Hoe beter wij ons best doen, hoe eerder wij weer samen kunnen dansen.

Hopelijk zien we je gauw op een festival.

Overzicht deelnemende evenementen