Wat kun je door de versoepeling nu wel doen?

We kunnen vervroegd uitkijken naar een feestje. Niet per 1 september maar per 1 juli zijn er weer kleinschalige evenementen toegestaan met meer dan 100 man, zelfs meer dan 250 man als we de norm van 1,5 meter hanteren en reserveren. Voor de grootse creaties zullen we wel langer moeten wachten aangezien hier vergunningen voor nodig zijn en deze aanvragen helaas altijd even op zich laten wachten maar dan nog is half augustus veel dichterbij dan ‘misschien per 1 september’ Wij hebben volop vertrouwen in de creatieven breinen achter alle toffe concepten en festivals. Zodat er snel leuke dingen gaan plaatsvinden.

Op dit moment zijn er al leuke terrastivals of evenementen organisaties die een camping hebben opgezet, dat kan zomaar een leuke vakantie in eigen land opleveren. En goed nieuws voor de terrassen, daar mag weer iets meer. Met name de grotere terrassen profiteren hiervan. Stadions mogen ook weer open binnenkort, mits de andere halve meter in acht wordt genomen.

Nachtclubs en discotheken blijven voorlopig helaas gesloten. In september gaat het kabinet hier verder over nadenken.

Je zomer ziet er dit jaar anders uit dan voorheen, maar er is gelukkig steeds meer mogelijk! En wie weet welk nieuw concept de trend gaat worden, houd ons in de gaten voor het laatste nieuws.

Deel dit artikel